j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

tUkAr bAtErI hP ~

Salam =)

Semalam lepas solat Maghrib, kami pi Jusco..hehe..nak beli..Stix Eclairs..huhuhu..padahal baru je bape hari lepas makan..gi semata2 nak tu jerr..huhuhu...hubby layan kan jerr..mak buyung katekan..=p haha...kat Jusco kalo xsampi sejam parking, xyah bayor..just scan tiket tu jerr..tu yang seronok...hehe..

Pastu kami gi Tesco coz hubby nak tukar bateri hp dia..baru je bape hari pakai dah kondem..hmm..sib baik ada warranty 6 bulan..kalo yang duk jauh dari tempat beli bateri tu..kompem lambat korang tuko kan...or gi beli yg baru jerr...huhuhu...kami bagi bateri yg kondem tu kat dia..pastu bole plak dia letak bateri yg rosak tu kat tempat2 bateri yang baru..kononnye xrosak laa...kalo org lain dtg nak beli bateri..sure dia akn amik bateri tu jual kat org lain...hmm..xtau laa berniaga pesen mana..huhu...ntah2 bateri yg dia jual kat kitaorg dlu tu pun yg dah rosak...damnn...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.