j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

pUbLiC mUtUaL ~

Salam :)
Second time gi agensi Public Mutual Melaka..tu pon aku xingat tempat dia..sbb da lama sgt x gi sana...huhu...dlu gi pon sblm kawin ngn hubby...sbb nak amik exam sbg UTC... Minggu lepas kak ipar aku cakap nak invest duit KWSP dia ke Public Mutual...aku ni..satu borang pon xda...huhu...call ustaz tanya pasal borang..dia ckp kne gi agensi sbb skg ni da kuar borang baru...okay..nmpak sgt aku ni xtau pape kan...hehe...

Smpi kat agensi tu dlm kul 4.50 ptg...sib baik xtutup lgi..borang untuk invest KWSP ada 2 je..aku beli sumer..huhu..untuk invest cash pon aku beli..sumer2 tu RM5 je...staff kat agensi tu tanya.."xpenah nmpak pon sblm ni".."a'a..saya jarang dtg sni..".."under sape yer?".."En Muhamad Rudwan".."owhh..yg agensi kat Perak tu yer.."..glamer jgk ustaz ni..smpi agensi sni pon kenal dia yerr..hehe..

Adik aku ada invest dalam Public Mutual ni...dekat 2 tahun lebih dah..kami amik fund PITTIKAL dan PCIF..aku xtau da bape duit dlm tu..xcheck pon...sbb duit tu nnt utk adik2 aku masuk belajar nnt bila dorang da besar...adik aku invest masa umur 8 tahun dan sorg lagi umur 2 tahun..banyak laa nnt duit dorangkan..tunggu smpi umur 18 tahun nanti..bape laa agaknye duit dorang..kayoo woo..hihi...bleh aku tumpang senang jgk =p

Ari ni nak gi Public Bank..nak gi invest hubby nyer plak..yg cash..kalo cash senang skit aku nak urus..tgk laa kalo rajin ari ni aku pi laa..huhu..lagi pon hubby xtransfer lagi duit kat bank aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.