j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

KWSP @ EPF + mAkAn @ D'pUtEh ~

Salam kengkawan :)

Semalam aku survey2 kat pakcik google..cari kiosk KWSP kat Melaka ni...rupanya ada banyak jgk..tapi kebanyakan waktu operasi ikot office hours..lau nak cek kiosk or pejabat KWSP kat tempat korang, leh cek sini ok...kat Melaka ni aku cek, ada 2 je tempat kiosk yg operasi after office hour..satu, kat Pejabat KWSP Air Keroh dari pukul 7.30 am - 9.00 pm (Monday - Sunday) dan satu lagi kat Tesco (RHB Easy Tesco Melaka) dari kul 7.30 am - 10.30 pm (Monday - Sunday). Sebelum tu punye la kami tercari2..jumpa2 je tergendala, disita dan mcm2 lagi lah..tulah xnak tanya ngan pakcik google dlu kan..muahahha.. Semalam dah pergi amik penyata KWSP tu..aku n hubby jgk register wat i-akaun..senang..nnt xyah tercari2 kiosk lagi..just click2 kat umah jer kan..kan...hehe..

Pastu kami gi makan kat D'Puteh..kedai air buah...kami slalu gak makan n minum2 kat situ..nasi lemak dia best..air buah pon bleh nak order gelas kecik, sederhana atau besar...kedai ni dkt ngan MMU, ramai la student datang..harga pon murah.. :)  Aku smpi dlm kul 6.30 ptg, xda org pon lagi..kami rasmi dlu..hihi..kedai ni buka dari petang smpi ke mlm..

Ni laa restoran D'Puteh tu..kat banner tu siap letak jus buah dan nasi lemak

Kami order Jus Apple gelas besar..share je takot xabis nnt..hehe

Nasi lemak best..mmg aku slalu order nasi lemak kalo datang sni.

Nasi goreng kampung..hubby order :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.