j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Baju-baju yang ku sayang :)

Photo: Hari ni kemas baju2 yang lama dah tak pakai..sayang sebenarnya kat baju2 ni..daripada saya simpan elok2 baik bagi kat orang yang memerlukan...btol x?

Kebanyakan baju2 ni pakai masa bekerja dulu..sekarang dah jadi suri rumah..dah jarang pakai..lagi pon sejak ada anak2 ni pakai baju yang senang nak nursing je..

Skg tengah kumpul jubah nursing :)

--------
Wani,
Suri rumah LUAR BIASA!


 
Hari ni kemas baju2 yang lama dah tak pakai..sayang sebenarnya kat baju2 ni..daripada saya simpan elok2 baik bagi kat orang yang memerlukan...btol x?

Kebanyakan baju2 ni pakai masa bekerja dulu..sekarang dah jadi suri rumah..dah jarang pakai..lagi pon sejak ada anak2 ni pakai baju yang senang nak nursing je..

Skg tengah kumpul jubah nursing

--------
Wani,
Suri rumah LUAR BIASA!

Aktiviti pos mengepos barang

Assalamualaikum wbt :)...salam maal hijrah

Dah lama rasanya tak megupdate blog ni...fuh!!! ni baru nak start balik..insyaAllah nak selalu update nanti :)

Sebenarnnya, baru je buka akaun dengan pejabat pos..sebab saya selalu juga ke pej pos hampir setiap hari.kalau husband keje..barang terpaksa postpone nak diposkan..bukan tak reti bawa kereta ke apa..huhu..kalo dulu anak sorang bole la pergi berdua je..ni dah bertambah sorang lagi..xbole la..nnt tak terhandle di pejabat pos nanti...hihi..jadi saya ambil alternatif untuk buka akaun di pejabat pos..senang, nanti tunggu diaorang datang pick up je..

Alhamdulillah Allah memudahkan urusan saya nak berbisnes.



Dah siap packing2..tunggu postmen datang pickup kat umah plak

Tak memerlukan sijil or kelayakan pape pun..siapa pun boleh berjaya jika ada kesungguhan dan semangat yang LUAR BIASA!

Mudahnya berbisnes..hanya dari rumah saje..anak2 depan mata

Alhamdulillah.


--------------
Wani,
Suri rumah LUAR BIASA! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.