j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

bALik kAmpOnG ~

Salam =)
Baru sempat nak update blog..hehe...line kat kampong slow.. dari Melaka, aku pi umah Pak Su kat Salak Tinggi sbb nak minta tlg hantar kat LCCT..so, leh aku tinggal kete umah pak su jerr...xyah byr parking kat LCC tu...hehe..jimat2...tu yg penting..muahahaha...mlm tu tido kat sana sbb flight kul 7.30 pagi...awal btol..hehehe...pg tu awl aku bangun..kul 5.30pg da bangun sbb takot tertinggal...da lama xmandi waktu pagi camtu..cejukkkk...pastu tunggu subuh..dlm kul 6.45 pg baru gerak ke LCCT...lewat gak tu..kalo ikotkan 2jam sebelum berlepas dah bleh check in...aku smpi kat LCCT dalam kul 7.50pg tinggal 40 minit lg nak berlepas..nak check in guna kios da xbleh sbb lewat..huhu..kelam kabut dibuatnyaa..so, cepat2 gi kaunter..aku yg peknan ni..da mcm xpeknen da rasa..sbb jln laju gilerr..muahahaha...sib baik leh chek in lg...pastu dlm balai berlepas tu..bleh plak hubby nak gi toilet...dia ckp kejap jerr..adoittt...time tu dlm kul 7.05...ok, time tu gate xtutup lagi..tapi dah calling..xperr..jap katanyee...aku tunggu2...xsmpi2 lagi..ckp kejap jerr...huhu..aku da cuak daa...nnt takot tertinggal flight..mampuihh...aku ckp ngan org kat kaunter tu..leh xtunggu kejap coz partner saya gi toilet..dia ckp..saya bg 3 minit jerr...aku nak call hubby lak xbleh sbb hp dia bateri dah kong..time tu aku dah pasrah dahh...kalo tertinggal...tertinggal laaa...huhuhu...tetiba dia da tutup gate berlepas tu...huahuahua..aku wat bodo jee..rilex jerrr..org kat kaunter tu tgk je kat ku...aku wat bodo..mls layan...sbb da redha kalo kena tinggal pon..muahahaha...tetiba hubby dtg...terus aku gi kat kaunter...gate tu mmg da xbleh nak buka..tapi sib baik leh keluar ikot gate ke KK...hehehe..kami laa antara yg last naik flight..pas kami naik...terus pintu flight tutup 7.15pg OK!!...fuhhh!!! lega giler rasanye...thank you Allah =)...pandangan pagi2 cantik sgt..aku ada amik gambar guna hp jerr..hehehe...sbnrnye xleh on hp..ni curik2 jee..kehkehkeh...

Subhanallah...cantik awan2 tu =)...tgk awan ni..tenang je hati..lupa cuak tadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.