j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

kLinIk --> PuBliC baNk --> pUblIc mUtuAl ~

Salam :)

Camat tengahari sumer. Baru je balik dari klinik ni, tadi gi check kesihatan ibu peknen ni laa..huhu..kesihatan sedikit merosot dari 2 minggu lepas..haishhh!! banyak duk ngadap lappy kah?? hohoho..tidak.. Hb turun dari 11.4 ke 10.0..adoit..kalo normal kne 11 dan ke atas...berat badan ku dah bertambah...dari 53Kg ke 55Kg..haiyoo..muahaha..Tekanan darah plak naik 130/80...tadi scan..baby dalam kedudukan songsang..risau lak..tapi doc cakap nnt bby akan pusing2 lagi...skg ni kandungan da 31 minggu..doc suh gi jumpa pakar kat hospital..tapi tunggu call dlu...

Risaunyee..baby nnt pusing tau..duduk pada kedudukan yang betul okeh!!
Tadi ada program masak khas untuk ibu mengandung...nurse tu tahan aku suh join..aku ckp "ok,saya join.." sebenarnya aku xjoin pon sbb xmula pon lagi..xtau kul bape..so, aku blah ler cepat2..huahuahua...Then, gi Public Bank..punyer la ssh nak parking..banyak sungguh kete..Dalam public bank plak duk tercari2 mesin no...rupanya xyah amik no pon kalo nak wat investment..punyer laa aku tercari2 mesin angka giliran tuh..wat malu jer..muahahaha..dalam 5 minit mcm tuh da siap..

Then, gi Public Mutual plak..dekat jer ngan Public Bank tapi nak kate dekat sgt xda laa..berpeluh gak laa kalo aku jalan..time ni senang plak aku parking...alhamdulillah...Public Mutual ni plak style kalo nak masuk kne tekan no pin kat pintu tu..aku plak jarang gi sana..mana nak tahu ada no pin bagai..hahaha..aku ketuk je pintu tuh..hahaha..org buka pintu tu tanya.."agen ke??".."a'ah.."..mesti dlm ati dia ckp..budak baru nih agaknyee..muaahha..padahal da lama da aku join..cuma jarang ke sana..sbnrnya aku nak register utk UTC je n serah resit bayaran pembaharuan yuran agensi..dia register skali Public Mutual Online kat aku..ok laa..bleh aku check bape dah duit adik aku invest dua tahun lepas...

Adik Ariff invest dalam RM1300 pada Okt 2008..skg da ada dlm RM1800 Jan 2011..da bertambah dlm RM500..ok laa kan..sbb mmg xda tambah n usik pon duit tu..biar je smpi Ariff umur 18 tahun nnt baru amik utk pembelajaran dia..Athirah plak ari tu masuk dlm RM1100 dan skg da RM1600 dlm masa 2 thn..ok laa kan..sape nak kasi tuu RM500...kalo ada sape2 nak invest dlm Public Mutual dialu-alukan..bukan ape..utk kesenangan masa hadapan...kan..kan..:)...berbaloi2..

4 comments:

KUREKURE COMEL 26 January 2011 at 18:56  

org mlake ke?wahhh...dkt ngan kg mina tu...hehehe....rindunye pantai klebang...hehehe

~wani~ 27 January 2011 at 07:55  

:) org kelantan..skg duk Melaka, kawin ngn org sini..owh ye ke..hehe..suka gi Pantai Klebang tu..amik angin..hihi

kahirie 27 January 2011 at 16:11  

sedap nih......hehe

~wani~ 27 January 2011 at 16:38  

Apo yg sedap tu?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.