j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

pRogRaM tRanSfOrmAsI dIRi - dR aZiZaN oSmaN ~


Salam :)

Pagi tadi tgk MHI TV3. Ada Wardina berwawancara bersama ngan Dr Azizan. Aku tertarik plak nak sertai program yang dianjurkan oleh Dr Azizan tu..bukan ape, sbb murah n apa yang aku tahu Dr. Azizan ni salah seorang motivator yang top dan meletop skg nih..hehe..ape salahnya kan kalo sertai program seumpama ini..hehe..mencari ilmu..

Lagi pon dorang wat promosi...kalo harga biasa nak sertai program ni..dikenakan bayaran RM 497 / orang..sekarang ni yuran kursus hanya RM 60 / orang..haaa..murah kan...kan..tapi pendaftaran RM 60 ni hanya sah sebelum 31 Januari 2011..cepat2..hanya tinggal 8 hari saja lagi..huhu.. program ni wat kat seluruh negeri di Malaysia..bleh rujuk jadual program kat sini..jom kita rebut peluang ni ramai2..

Aku kne tanya hubby dlu..kalo hubby bagi..baru bleh pegi..kat Melaka wat pada 27/2/2011 dari 9 pagi smpi 5ptg...kalo ada rakan2 blog yang pernah sertai program yang dianjurkan oleh Dr Azizan ni..boleh laa berkongsi bersama saya :)..okeh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.