j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

MiNuMaN sUsU kAmbInG...tErBaiK dI dUniA sElePaS sUsu IbU~

Minuman Susu Kambing Collagen Plus Kurma dan Kismis

Aku ni jenis yang xsuka minum susu...xkira laa susu pape pon..huhu..bau pon da xbleh..mesti nak muntah..skg ni aku preggy..so terpaksa laa minum susu gak mcm2 mana pon..memula aku minum susu HL plus strawberry..kalo susu HL putih semata mmg aku xminum..muahahaha... Susu kambing ni my mom jual..so aku try laa sekotak...rupanye sedap susu kambing nih...ingatkan xsedap..kuikuikui...so, skg aku xrisau lagi..ada laa jgk susu yang bleh aku minum...huhuhu...susu kambing ni banyak khasiatnya..tambah pla campuran kurma dan kismis..ni makanan Rasulullah saw kita...

Antara keistimewaan minuman susu kambing ni adalah:
**Minuman terbaik di dunia selepas susu ibu
**Minum susu kambing adalah mengikut sunnah kerana minuman para nabi
**Susu yang mudah dihadam kerana zarah lemaknya lebih kecil
**Alahan laktosa
**bersifat alkali
**Tidak membentuk lendir sebagaimana susu lembu
**Menolong mencegah kanser
**Merawat gastrik, ulser perut, demam kuning, asma, sukar tidur (insomnia)
**Menguatkan minda
**Menyihatkan tubuh badan
**Boleh mengatasi darah tinggi
**Susu kambing ini dicampur dengan kurma dan kismis (sesuai untuk kanak2 dan org dewasa)


Jika berminat untuk membeli atau memborong minuman susu kambing collagen ini....boleh menghubungi

my mom 0195966393 (Kak Jah)
my bro 0177942923 (Ikram)

Harga biasa : RM 25 Sekotak (20 Sachet)
Harga Borong : RM 20 Sekotak (5 kotak dan ke atas)

**Harga tidak termasuk kos penghantaran
Untuk membeli..cara2nya...Isi borang dibawah:

Name:


Email Address:


Contact No:


Address:


Quantity:


Setelah anda mengisi maklumat dalam borang. Kami akan sms no akaun menerusi no tel anda dan bayaran yang perlu dibuat.
100% halal…
buatan orang islam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.