j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Pencuci muka nutri white

Assalamualaikum..

Dah lama rasanya tak post kat blog ujana raudhah ni :)

Malam ni nak share tentang pencuci muka yang saya guna skg ni..hehe..

Pencuci muka ni keluaran shaklee..100% dari bahan semulajadi..apa yang boleh saya katakan..selama 2 minggu guna pencuci muka ni..hubby tegur..muka dah licin..awwww..dan saya sendiri pon PERASANTAN..mmg ada perubahan sejak guna..rasa kulit lebih halus dan bersih.

Sebelum ni, kulit muka mokcik mmg lah sangat banyak jerawat kalo nak tahuu..tgk cermin pon xmo..masa pregnan anak no 2..banyak giler jerawat..sampi macam macam pencuci muka mok cik pakai..semuanya tak berkesan..perabih duit je la jawabnye..last2 hubyy ckp..xyah la pakai pencuci muka pape..hihi..takut kopak duit ler tewww.. :p

Lepas pada tu..mmg xpakai cuci muka pape..sampi la bersalin..dalam pantang 35hari baru mokcik guna pencuci muka shaklee ni..alhamdulillah xdo jerawat yang tumbuh..muka pun bersih dan rasa segar..mokcik suko :D..baru berjumpo dengan pencuci muka yang sesuai setelah banyak berhabisan duit..hehe..

Hari tu ingatkan cuci muka tertinggal kat hotel..punye la frusttt..iyo la..cuci muka yg kite sukakan..nak beli lagi..mak I harga pon boleh tahan..tapi berbaloi sebab boleh guna lama..ada yg guna sampi setahun pun adooo..memang berbaloilah beli..cari punya cari..jumpa jugaa..rasa mcm nak lompat2 kegembiraan..haha..hover hokeyy!!! Hubby pon lega..sbb duitnya xsempat nak melayang lagi..hahaha..

Kalo sape2 cari cuci muka yang best..mokcik syorkan beli cuxi muka shaklee ni..sape yg beeminat boleh contact mokcik sndiri yea..hehe..

Sms / whatsapp : 019 658 1210 ( wani )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    2 weeks ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.