j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

cEriTa sEmaLam + kaCanG haHA =p ~

Salam =)
xtau nak wat tajuk aper..so, tajuk suka ati lerr..muahahha...pagi semalam aku breakfast kat kedai jer..huhu..aku baru nak goreng mihun tetiba hubby ckp..mkn kedai jer...aku lagi suka..xyah masak..kan..kan..memula tu nak makan roti canai..pastu hubby suh amik nasi sbb masa tu dah pukul 11...okay laa..hubby order nasi goreng biasa plus telor dadar dan aku order nasi goreng cina je...ada amik gambar jgk ke??? hihihi..mesti laa ada...=p

Nasi goreng cina...

Kedai ni fav kitaorg gak laa...gerai2 biasa je..tapi yg best kat sni..air kelapa dia...mmg kow...hehe..pagi2 mmg xda air kelapa..petang baru ada...kedai ni bersebelahan ngan taman rekreasi bukit serindit...

Pastu nak lawat mak kat hospital..tapi waktu melawat kul 1 ptg hingga 2 ptg jerr...kami gi umah mak dlu lepak2 kat situ...Kak Balqis pon ada...anak Kak Balqis botak..hehe..tetiap minggu dia cukur kepala bby sbb anak cerdik katanye...bby Kak Balqis pon dah bersunat..masa umur 1 bulan lagi (baby boy tau)...baby kalo bersunat awal cepat sembuh...3 hari je dah sembuh... Kak Balqis ada bagi aku kacang dari Pakistan..aku pon xpenah tgk kacang tu...siap amik gambar lg..muahahha...

Walnut..rasa lemak2skit..kalo nak makan kena ketuk ngan lesung sbb kulit keras sesangat..

Badam still dalam kulit lagi...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.