j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Editing picture :D

Testing lg..huhu..cube letak photo plak..jgn mare yea..wani br nk mencuba ni..maximumkan penggunaan tel anda yea ;)

Testing :)

Assalamualaikum..

Saje jd ni testing post guna handfon..

Thanks to blog our life.

Kalo nak tahu macam mana, boleh la visit blog our life tu yea :)

Selamat mencuba! :D

Kesihatan adalah anugerah

Assalamualaikum wbt :)

Hari ni Wani nak kongsi satu blog. Nama blog tu adalah 'kesihatan adalah anugerah'. Kesihatan adalah satu anugerah yang perlu disyukuri dan perlu dinikmati. Dalam blog tu Wani akan kongsikan maklumat kesihatan dan juga supplement2 yang perlu diambil untuk mencegah daripada penyakit-penyakit yang tidak diingini. InsyaAllah :)

Wani letak gambar Zafran sebagai header blog tu :)






Nanti datang la jenguk-jenguk yer. InsyaAllah akan kongsikan pelbagai maklumat berkaitan kesihatan.

Klik sini jer untuk ke blog ---> Kesihatan adalah anugerah :D

Happy reading!

Parcel

Alhamdulillah...

parcel da sampi tadi..xsabar rasanya nak mencuba produk baru nih...huhu..actually produk ni da lama wujud..sblm aku wujud lagi kalo korang nak tahu...

Nak tgk sejauh mana keberkesanannya...actually da lama cari produk untuk banyakkan susu nih..yer la, sian kat my hero tu...mlm2 je xlena nak tdo..lapar kot...

Tadi baru je cuba ESP...wahh..rasa ada denyutan laa...my hero pon mcm kenyang jee...hehe...

Ok, nnt wani kongsikan lagi perubahan2 yg dialami okeh ;)

Actually wani pon dah jadi distributor untuk this product...what product??? WAIT.....

Kalo kawan2 nak tahu lebih lanjut, jgn segan silu...boleh PM kat facebook...

Nice View

Salam =)

Just nak mengabadikan photo yg daku rasakan sgt fresh..hehe...




Oooo...balik kampung..ooo..balik kampung...

Assalamualaikum wbt..

(Sebenarnya da lama daku tulis..baru nak publish..huhu)

Minggu lepas kami sekeluarga balik kg....da lama jgk kami xbalik..last balik ari tu bulan februari...tu pun wani balik ngan zafran jer...ayah xdapat ikot sbb ada hal...

Tapi kali ni ayah ikot...hehe..tu yg  best..kami bertolak pagi...breakfast kat RnR Seremban...

Zafran xmo makan...dia tgh perhatikan org..hehe..zafran suka senyum, org yg lalu sebelah dia..mesti akan cuit dia..huhu...

Kali ni kami balik bole dikatakan perjumpaan keluarga jgk la..sebab semua adik-beradik berkumpul...keluarga wani ramai yang lahir bulan April...so, diorang nak sambut besday sama2 la...jeles tau..hehe...mama, abg yi, afnan, kolis, arif..diorang ni sumer lahir bulan April...





Kami juga ada wat majlis tahlil dan solat hajat...kitaorang masak sendiri2 jer..kami masak nasi kerabu + air (aiskrim soda + oren + sirap)...best tau air ni..hehe..Malam tu, kami wat BBQ...ajak sedara mara dan kawan2 jer..tapi kawan wani xde..hehe..dorang semua ada hal xdpt dtg...


Zafran suka kalo balik kampung..sbb ramai orang yg melayan dia...pakcik2 dan makcik2 dia la..



11 Jun 2012 : Second anniversary

Salam =)

Tarikh keramat tuh..11 jun...hehe...itu adalah tarikh anniversary kitaorg tau...Alhamdulillah genap 2 tahun usia perkahwinan kami...setelah banyak dugaan dan rintagan yg telah berjaya kami tempuhi..semoga Allah swt memberkati dan merahmati perkahwinan kami sehingga ke penghujungnya..insya'allah..

Dalam usia perkahwinan kami ini, Allah swt telah menganugerahkan kami seorang putera yang kini berusia 1 tahun 3 bulan..alhamdulillah...

Insya'allah daku akan menjadi isteri dan ibu yg lebih baik dari sebelumnya...amiin ~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.