j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

AkTivIti hAri 1 dI kaMpOng ~

My mom n nenek pi amik aku n hubby kat Airport...aku plak rasa nak makan nasi 'tupe'..hehe..ore kelate tau laa nasi tupe tu lagu mano..hehehe..;) tapi xdpt jgk nak makan sbb xtau jual kat mana..hehe..da lama xmakan..masa kecik2 dlu je slalu mkn...myb xramai da org wat nasi tu..xper laaa....on da way balik umah...ternampak nasi Kak Wook kat Salor...so, suh hubby benti..hehe..pekena nasi Kak Wook 1 bungkus kat umah..pastu ape lagi..bummm tidoqq...hahaha...

Petang2 pas amik adik sekolah...aku kuar ngan hubby gi check perut kat An-nisa, Kota Bharu...nak scan n tgk baby sihat ke x..nnt insya'allah nak bersalin kat hospital an-nisa...my mom dlu pon bersalin kat situ...katanya kat situ bagus...islamic...semua doc perempuan =)...pembantu2 pon suma pompuan..ok laa kan..xdalaa aku malu sgt nnt nak bersalin =P..pastu ada ustazah bg kaunseling lagi..biasanye kalo anak first laa...Dr yang chek aku tu nama Roseliza...nnt kalo nak bersalin ke nak tanye pape ke bleh trus je call dia katanye...Da dpt tau jantina baby..tapi nak wat surpriseee..hehehe...xnak bagi tau lagi...hihihi...time scan tu punggung bby kat bawah..tapi doc ckp xper..nnt dia pusing balik...tgk tgn dia terbuka..hubby cam pelik sbb biasanye tgn baby akn genggam kalo dlm perut...doc pon ckp mcm tu..tapi doc ckp nnt dia akan genggam balik...tgk kaki bby, jantung, tulang belakang, kepala =)..happynyee rasa...Semoga baby sihat2 saja =)...Kat An-Nisa xleh pakai ING card..kalo msk ward baru leh guna...so terpaksa kena bayar cash..huhu..melayang duit..tp xper..da puas hati daa...=)

Nak bali dari An-Nisa'...jem giler..so, kami pon melencong ke Billion..huhu..nak cari buah delima..hehe..sblm tu...gi mkn dlu bawah Billion tu...aku makan nasi ayam =)..

Sedap nasi ayam ni..amik gambo lauk jerr..hihihi...

Beli buah delima kat billion murah jerr...3 biji RM3.30 jee...kalo kat Melaka..punyer lah mahal...dekat RM5 sebiji...time amik tu da tinggal sikit dahh...=( tu pun amik yg org xjadi nak beli...sadis tolll...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Kolestrol Menurun - Kolestrol akak ni menurun lepas consume Omega Guard dan Lecithin. Alhamdulillah “Lepas makan je akak amalkan telan Omega dan Lecithin. Alhamdulillah bacaan...
    3 weeks ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.