j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Chek Up kAt kLinik ~

Salam =)
Tadi gi klinik..awal aku pi...sbb first time gi sensorg..hubby keje..dpt no giliran 0003..dalam 7.45 pg smpi..smpi je check berat..53.5 kg..bertambah 0.5 kg..huhu..tekanan darah OK..pastu kne amik darah sbb darah aku rendah sblm ni..alhamdulillah dah stabil balik dari Hb 10.6 ke 11.4..pastu jumpa nurse, doc, kena suntik utk elak baby kancing gigi then siapp sudee..hehe..

Hubby plak siap wat peta kat aku kot2 sesat nanti..muahaha...=p..almaklumlaa first time gi sorg2..hihihi

Peta..muahaha..phm ke x?? kuikuikui

Peta tu nak gi dua tempat sbnrnye..pas gi klinik..aku gi celcom center plak...nak tukar sim kad hubby rosak...punyer laa ssh nak parking..2 kali aku round..last2 jumpa tempat parking jauh giler..smpi2 jer...xleh tukar sim sbb nak kena ada tuan punyer badan..adoittt...aku lak sengal xbawa copy ic..bengang gilerr..huhu..sib baik dia sejukkan ati aku..."xper cik..cik duk area mana??".."Bukit Baru"..."Cik bole gi kat Jusco..kat situ buka dari 10 pagi hingga 10 mlm"...fuhh..lega aku dgr..bukan ape..mls da nak gi tempat sesak2 camtu..kalo Jusco ok laa..leh aku window shopping..muahahha...mlm ni laa aku gi ngn tuan punyer bdn sim kad tu...hihihi...

Balik plak..ntah mana2 aku lalu...tapi kat Melaka ni aku xrisau sgt..ko pusing2 pon duk situ jgk...lg pon bandar kecik...hehe..abis jalan aku lalu..last2 balik ke pangkal jalan...=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    2 weeks ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.