j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Berjaya disanjung, Gagal dikutuk ~

huhuhu...ada lagi ke org mcm ni dlm dunia??? hmm...mesti ada..manusia ni bermacam2 perangai dan ragam... tapi aku amat sedih dengan manusia yg berperangai mcm ni...

Tidak sepatutnya yang kalah atau gagal itu dikutuk...sepatotnya kita berila semangat kepada mereka..untuk terus berusaha sehingga mencapai kejayaan..kan..kan...=)

Tidak semestinya kegagalan akan sentiasa berpihak kepada mereka..hidup ni mcm roda..kadang2 kita di atas dan kadang2 kita dibawah..jadi, renung2 kan lah yerrr... sbb kita ni xsempurna.. manusia dicipta dimuka bumi ini tidak akan terlepas dari ujianNya... Allah swt maha kaya dan berkuasa.. Jika kita diuji..bermakna Allah lebih sayangkan kita..=)

Kepada yang berjaya..jgnlah pula kamu sombong dan riak..sesungguhnya semua itu tidak kekal.. dan kita hendaklah bersyukur diatas nikmat kurniaan Allah swt...sentiasa mengingati Allah kerana setiap apa yang diterima adalah pemberian dariNya..

~ Ingatan ini dituju kepada diriku sendiri yang sememangnya mempunyai banyak kelemahan diri ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Hantaran Youth - Cantikkan hantaran YOUTH ni? Ni produk Skin Care daripada Shaklee. Bagi sesiapa yang bakal menjadi pengantin baru tu boleh la jadikan YOUTH sebagai hantar...
    2 months ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.