j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

LEpAK mAkAN KaT KLEbAnG, mELaKA

Kat Pantai Klebang ni ada 1 kedai fav aku...suker suasana dia..byk angin..tenang jee...makanan pon boleh thn sedap..tapi yg paling aku suka adalah ABC...hehe...coconut shake dier pon leh thn..siap letak jagung lagi...time aku gi ni...petang dah..Ina pon ada..saje je wat jln2 Ina..hehe..first time dia dtg umah aku...

ABC and Nasi Lemak tu aku yang order...pinggan oren tu Ina order...Kue Teow Basah, pinggan 1 lg tu..Kue Teow goreng...itu memang makanan fav my hubby..hehe

Nasi Lemak Kerang...best..cube laa rasa..hehe

Ni ABC special aku laaa...kalo datang sni..mesti aku order ABC..hehehe...

R@y@ 2010

Hyeeee....Selamat Hari Raya...Raya tahun ni merupakan raya yang cukup bermkna pada diriKu kerana 1st time aku beraya bersama suamiKu =)...terasa sangat bahagia =)...semua adik beradikKu balik kampung tahun ni...My Big Bro pon ada..bersama his wife n their son...sungguh meriah...aku bertolak balik dari Melaka pada 8hb pkul 9 mlm..so, sempat laa sahur n berbuka puasa bersama pada 9hb tu..best sgt2... Raya pertama pagi2 lagi aku minta ampun n maaf dekat suamiKu...then lepas tu baru bersiap2 untuk sembhyg raya..aku sembhyg raya dekat surau sebelah umah je..beberapa langkah je dari umah..mmg dekat sgt..ramai jemaah yang hadir..smpi xcukup tempat..sib baik laa aku dtg awm skek..haha..(w/pon sbenarnye da agak lewat)..selesai solat sunat aidilfitri...kami balik umah dan makan2 juadah yang kak iparKu sediakan..thanks Kak dila..=) lepas tu kami pon bersalam-salaman antara satu sama lain...baby dalam perut pon dpt duit raya jugak..murah rezeki baby ibu ni =)...Lepas salam2..kami amik gambar..hehe (seperti biasa)...

Rayer pertama aku bersama suami =) (slack tangan aku..haha)

Tetibe ada plak sorang menyibuk..hehehe..ni adik aku..Mohd Khalis

Inilah familyKu..tapi xcukup sorang..Mohd Afnan..meh aku perkenalkan satu2..barisan depan..yg duduk tu sblh kiri Aishah, Ikram, Ariff (adik bogsuKu), Athirah, Aslam. Barisan tengah sblh kiri: Mama, Abe Yi, Kimi (anok sedaro), Kak Dilla (Kak Ipar). Barisan belakang: koliss, abg cyg..hehe..n akuss...kikiki... 

Lepas seronok bergambar..kitaorg sumer pergi ke kubur arwah papa...ni adalah kali ke-2 kitaorg beraya tanpa ayah =( Allah swt lebih sygkan beliau....kami sentiasa mendoakan kesejahteraan papa di sana..semoga arwah papa bersama org2 yang beriman...(al-fatihah pada arwah)...Then, kitaorg berangkat ke umah mak tok....mak arwah papa...=)

Gambar ni kitaorg amik kat umah mak tok di To'Uban..

Raye ke-2 =)

Bersama my big bro..huhu...

Ni family abe yi..hehe...bersama anaknye kimi...

Mengucapkan Selamat Hari Raya 2010...

Kami dengan rasa rendah diri ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin..Semoga hari raya kali ini akan lebih bermakna dari tahun2 yang sudah =)..Nak kad raya? haaa..penat wat ni tau..hehe...

1st kad raya =)

2nd kad raya =)

Going To ICT Shah ALam

First time gi ICT...cantik..dengan lampu2 yg berwarna warni...masuk 1 kete kena bayar 10 hengget...so, kalo dalam kete tu leh muat 10 org..untung laa..hak..hak..hak...sajer je jln2 bawak mama, adik2..=) asalkan dorang hepi, kita pon hepi...yippi!!! =)....ramai gak org yg gi..bagi aku xder aper sgt..just utk jamu mata bleh laa...semua org kan suka tgk benda yg cantik2..xkisah laa kalo berbayar pon..janji dpt tgk..dah lerr..hehe..agaknye kalo depan umah aku wat mcm ICT kat Shah Alam tu..ada x org nak dtg tgk?...hahahaha...aku bg tiket murah je...pastu dpt air free..keskeskes....


Sakan bergambar..huhuhu...kenapa adik Ariff tu? nak kencing laa tu..ish..ish..minum air byk sgt..

Adik Ariff yang comel =) nampak cm budak baik jerr...huhu..tapi nakal nii...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.