j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

sEmOgA mAk cEpAt sEmBuH ~


Pagi semalam aku dapat msj kul 9.45 pg dari hubby cakap mak kena serangan jantung kat hospital...terkejut baca msj tu...terus call hubby...hubby kat tempat keje masa tu..dia ckp nak balik ni..on da way...dia suh aku tunggu kat umah je...aku lak cpt2 bersiap...risau gak..yer la serangan jantung ni bahaya..arwah ayah aku meninggal dlu pon sbb serangan jantung mengejut... Kami terus ke hospital tgk mak..alhamdulillah mak da stabil skit..cuma mak nak kena pakai alat untuk detect dengupan jantung tu.. Mak cakap rimas nak pakai yg penutup hidung tu..ape nama ntah..untuk oksigen punyer tu...yer laa org tua2 mana suka rimas2 ni..sekejap2 mak cabut..mana doc xmarahnye... org kat sebelah katil mak ckp..smlm mak lapar, mak panas, mak nak makan..bygkan tgh2 malam mak ckp mcm tu..tapi bila kami tanya mak..mak ckp "xda lah..mak xlapar pon smlm.." hmm..mungkin mak da lupa agaknyee..sian mak.. Sayang mak tau =)... Doc ada ckp..kalo mak kena serangan jantung lagi skali..mak mungkin akan di bawa ke IJN untuk refer kat sana plak...Tapi alhamdulillah..pagi ni mak OK je...

Lupa plak nak perkenalkan..hehe..duk syok bercerita..ni mak mertua aku..tinggal kat Banda Kaba, Melaka.. Mak aku ni baik sgt..selalu puji menantu dia ni cantik...muahhaha (perasan nak mampos =p) kembang bermangkuk2 dah..hahaha...pastu mak selalu ckp "mak sayang adik"...adik tu sape?? my hubby lerr..anak kesayangan dia..hihihi...kat hospital hari tu...aku, hubby, kak balqis (kak ipar) dan abg ismail (suami kak balqis)...

Mak : Cantikk menantu aku ni...Balqis pon cantik jgk...
Aku plak tersipu-sipu malu..muahahaha =p..blushing
Kak balqis : Iyerr makk....
Abg Ismail : Mak nak bodek tu sebenarnye..tapi ape kurangnye mamat hensem kat sebelah mak nih...(tuju kat diri sendiri)
muahahha..nak tergelak aku dibuatnyee..sib baik hospital...haha..hubby lak dgr xdgr je sbb dia tgh betolkan selimut mak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.