j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

mEsIn BaSuH ~

Salam =)

Dua hari lepas aku n hubby pi beli mesin basuh...sblm ni hubby mmg dah survey2 dah..memula tu kitaorg masuk kedai barangan elektrik Samsung...mesin basuhnye nice gak laa...harga pon bole tahan.. Kami mmg nak beli mesin basuh 10Kg sebab nanti senang nak basuh toto..harga yg dorang kasi RM1100..tu harga promotion..kalo harga biasa katanya RM1200..hubby mintak RM1000...miss promoter tu ckp xdak untung ler kalo dio jual RM1000..huhu..lastly dia kasi RM1080..hubby ku ni kalo dia nak RM1000..nak tu jgk lerr...promoter tu pujuk2..nak bagi free gift payung..huhu..pon xmakan saman okehh...=p

Ok, then hubby ckp nnt saya dtg lagi..kami nak survey yg lain dlu... pastu masuk kedai lain... Uncle ni pandai lak layan my hubby...siap cakap kalo barangan dari Korea or China ni xtahan lama...kalo dari Jepun..OK..terbaek punyerr..huhu... Hubby kalo dgr mcm tu..mmg bersemangat sket.. kalo tahan lama lg dia sunkerr..huhu... Kami tgk mesin basuh samsung..uncle tu ckp..yg ni jgn beli..xtahan lama..ni from Korea..huhh.. Okeh..baiklah..tgk plak Haeir..uncle tu "ni lagi xtahan..from China..."..tgk Toshiba.."yg ni OK..from Japan.."..muahahaha..."ni berapa harga uncle mau kasi???".."yang ni i kasi u RM1280".."xbole kurang lagi ka..xlama lagi tahun baru cina kann..bg laa diskaun lebih sket"..."ok..special price RM1260".."saya mau RM1200"..setelah lama duk dush..dush..dush..lastly dpt laa harga yg hubby nak..RM1200..muahahaha..

Memperkenalkan....Cik Toshi kami..jeng..jeng...jeng...




Kami dah basuh toto n baju sejuk mak...mak ckp "cepatnye cuci baju..kan semalam baru amik...dah kering dah"..hehe..yer mak..

Toto yang kami basuh tu pon dah kering dah..kejap je..xsampai 24jam...

kami pon dapat gak free gift berupa flask n tupperware..


Flask tu aku request..muahaha..tukar ngan sabun cecair brezee...=p..sabun tu murah je kan kalo nak banding ngan flask ni..hihi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.