j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Selamat Hari Lahir Buat Diri Ku

Assalamualaikum. Hai, Selamat pagi. Salam 2 Ramadhan.

Alhamdulillah hari ni genab usiaku 30 tahun. Dah masuk 3 series. Dah 30 tahun ku hidup di dunia. Subhanallah. Terima kasih Allah sebab panjangkan usia ku sehingga 30 tahun ini.

Alhamdulillah sangat banyak anugerah yang Allah beri sehinggakan tidak dapat dihitung. Subhanallah. Syukur alhamdulillah.

1. Telah menunaikan umrah ketika berumur 28 tahun
2. Dikurniakan 2 orang anak. Seorang putera, seorang puteri yang sangat comel
3. Perkahwinan yang dah menjangkau 5 tahun
4. Di anugerahkan suami yang penyayang

Alhamdulillah..sangat banyak, tak dapat nak list kat sini. Panjang berjela jadinya. :)

Terima kasih Allah, terima kasih Allah. Syukur alhamdulillah.

Jom layan gambar. :)

Gambar zaman study dulu. Letak atas meja sebagai sumber inspirasi. Haha :P

 Alhamdulillah. 5th Anniversary

 Sambut hari lahir ke 29 tahun bersama Zara, Zafrah dan suamiku :)
Tq my dear family

 Surprise dari kawan serumah masa kerja di Putrajaya. Tq kak Lid, Ma, Kak Shima :*

Permata hati ibu dan ayah. Zara dan Zafran. :)

Terima kasih Allah kerana daku dikelilingi dengan orang yang penyayang, baik hati. Alhamdulillah.

Zafran 3 & 4 Years Old

Assalamualaikum dan selamat tengahari!

Rindu plak nak update blog Ujana Raudhah ni. Dah lama rasanya tak berupdate kan.

Nak cerita anak teruna ku sorang ni. Muhammad Zafran. Dah 4 tahun dah! Cepatnya masa berlalu. Masa 3 tahun ibu tak sempat nak update apa-apa tentang Zafran.

Ok, lah kita layan gambar. :)

 Jalan-jalan cari makan di Hadramawt Palace - Melaka. Zafran pakai baju tidur je gi. Haha. Nasi arab kat sini sedap. Area Bukit Baru Melaka. Pelayan mesra pelanggan sebab siapkan pakaikan kasut untuk Zara. ;)

 Zafran 3 years Old. Penat dan tertidur dalam kereta. Tak gi mengaji hari ni. 

Dinner SGT di Port Dickson.

Pening nak hantar Zafran bersekolah kat mana. Sekolah tadika je dulu. hehe. Last skali little caliph jadi pilihan. Hari pertama sekolah, nangis sebab ingat kat ibu. 2 minggu gak nangis. haha. Anak mak Zafran ni. Bagus la dia sayang ibu. Asyik teringat kat ibu je kata teacher. Hihi.

Hari pertama persekolahan. Gambar ni diambil sebelum Zafran gi sekolah. Hari ni orientasi. Mula2 cool je. Part yang nak kena tinggal tu siap berlari keluar..haha..huru hara jap..

 Alhamdulillah. Pada 10 Mac 2015 genab la Zafran 4 tahun. Belanja Zafran makan sempena hari jadinya. :) Terima kasih Allah kerana meminjamkan Zafran kepada kami. Dah 4 tahun anak ibu.

Selamat hari lahir buat anakanda Zafran. Cepat sungguh masa berlalu, dah 4 tahun umur Zafran. InsyaAllah ibu takkan terlepas melihat perkembangan Zafran dari lahir hingga besar. Semoga Allah permudahkan. Semoga menjadi anak yang soleh, berjaya dunia akhirat. Penyejuk buat ibu dan ayah. Aamiin

Sedikit ingatan dan coretan khas untuk anak ibu Muhammad Zafran. LOVE anak ibu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    1 week ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.