j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

zafran 2 years old!!

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Rasanya dah berkurun xupdate blog ni..huhu..ampun yer en blog..

Nak update pasal anak bujang I yg sorang tu..sape lagi..Muhammad Zafran ler..

Alhamdulillah zafran dah 2 years old since 10 march 2013 hari tu..dan hari ni usianya dah 2 tahun 1 bulan 17 hari..

Zafran bakal dapat adik nanti..due 22 Ogos 2013..insyaAllah..moga zafran jadi abang yang baik dan bertanggungjawab..

Jantina bby belum dipastikan lagi sebab bila nak cek gender je..mula la bby kepit sana..kepit sini..doc ckp bby awak ni pemalu..huhu..second time cek plak xnampak jantina..huhu..org kata kalo xnampak tu myb gegel kan..hehe..jantina apa2 pun tak xkisah janji bby lahir dengan selamat dan sempurna..amin..

Sekarang ni anak bujang I tu dah pandai mintak2 nak barang mainan..gi kedai mesti mintak nak menan..tapi xleh turutkan sgt bebudak ni kan..huhu..yg herannya..mainan yg dia nak tu mesti yg mahal2..haha..bapak dia la jadi mangsa..hihu..

Hari tu naik flight balik kg..biasa zafran rilex je..tapi hari tu dia cam cuak..sbb tgk kat tingkap makin tinggi..makin tinggi..tahu takut jgk anak ibu ni..nangis jgk dia..peluk ibu erat2. .hehe..maksudnya dia dah pandai la tu kan..hehe

Yang kelakarnya skg ni zafran panggil ibu dia 'abang'..lembut plak nada panggilan tu..haha..kelakar2..zafran oh zafran. .

 Tertido otw balik kg.


 Mengurut dlu sementara menunggu driver smpi..hehe


 Geng zafran kat kampungggg. ..


Ok lah..stakat ni dlu utk hari ni..nanti akan diupdate lagii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.