j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

xdA moOd..sAyU, sEdIh & mAcaM2 lAgi


hmm...
ari ni aku rasa xda mood je..
nak masak xda mood..
perasaan ni asyik sedih je..
sayu je..
rindu kat kg ke?? myb jgk..
tapi 4hb Jan 2011 ni nak balik dah..
ke aku buhsan yang teramat sgt??
mcm2 main kat fikiran..
Ya Allah..tenangkan lah hati hamba mu ini..
rasa hidup ni mcm ssh jee..
mcm mana aku nak survive??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.