j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

NursE dAtaNg UmaH~


erm...tadi ada nurse call aku dlm kul 8 pagi..aku time tu tido lagi..muahahaha...itu je keje aku..almaklum laa suri rumah..hehe..

....
Nurse : Saya nak datang umah awak ni.
Aku : Wat ape nak datang umah saya?
Nurse : Nak chek awak laa..sihat ke x?
Aku : (dalam hati..bila masa aku ada nurse peribadi nih..muahahha..) ok laa..dtg laa..tapi dari mana ni?
Nurse : Saya dari Klinik Peringgit..Nak alamat awak..alamat xlengkap ni..
Aku : Saya xtau alamat umah saya..sbb saya baru pindah. Lg pun suami saya xda (muahaha...xda kena mengena...aku yang mamai2 bgun tdo)
Nurse : Saya bukan nak check suami awak..saya nak check awak jee...
Aku : (aku rasa nak tergelak...muahaha) ok2..saya cari alamat..
...

Aku cepat2 bangun..kemas umah..mandi..hahaha...time mandi ada 2 missed call...nurse tu agaknye...aku call balik..nurse tu cakap dah tau alamat umah aku..upenye dia call hubby...dalam 10 minit camtu nurse tu br sampi..hehe...mana laa aku tahu ada lawatan2 macam ni...uhukkk...sbb biasanye dorang wat lawatan time baby dah kuar...setahu aku laa...kuang3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.