j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

EkAsIH~

Salam =)
Tetiba je teringat kat Sistem Ekasih..huhu...aku dlu penah keje kat ICU, JPM...ada gak laa aku develope borang ekasih bersama ngan org Microsoft...borang pendaftaran ringkas, borang aduan...best keje kat ICU ni...staff2 dorang sumer ok..even aku ni staff kontrak..tapi dorang xanggap aku mcm tu...sume sama jerr...aku bangga dapat berkhidmat kat sana sbb aku rasa dpt tolong ramai orang..dalam team ekasih..aku rasa aku dapat menyumbangkan sesuatu pada negara..hihihi..ye ke?? yer laa dpt tolong org miskin dalam Malaysia ni...saper2 yang nak berdaftar dalam Sistem Ekasih..boleh laa klik disini tapi bagi mereka yang layak saja tau..yg betol2 miskin... kategori miskin ada 3..miskin (M), miskin tegar (MT) dan mudah miskin (MM)..lepas isi borang pendaftaran ringkas tu..PPN di negeri akan wat bancian...kene tunggu dorang dtg umah..then, kalo layak..baru bantuan akan disalurkan..begitu lah lebih kurangnyee...aku pon kadang2 terlibat dalam memberi laporan pada boss2 yang minta..biasanye keje ni kawan aku yang wat..tapi time dia bersalin ari tu..aku ditugaskan untuk tanggung keje dia...tapi aku hepi sgt =).. mmg kadang2 tu pening nak melayan kehendak boss2 ni..tapi tu laa hakikat keje sbnrnyee..hihihi..redha.. Aku sempat keje kat sana lebih kurang setahun jer..pastu aku kawin..laki aku org Melaka n keje kat Melaka..so aku berhenti keje sbb nak cari keje kat Melaka plak..bai..bai..ICU =)..aku dpt byk pengalaman keje kat sana...thanks kawan2 di ICU..love u ollss...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.