j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

RiBEnA...MiNuMaN kEsUkAaNkU..


hmm..nape la Ribena ni campur ngan arak..hish..geram tol aku...uwaaa..ni minuman kesukaan aku ok!!!...tapi nak wat camne..terpaksa laa aku meninggalkan minuman ni...bai2 Ribena...tapi yang aku pelik..kat botol Ribena tu ada tanda halal..halal JAKIM lagi..aku memang slalu kalo nak beli barang akan tengok dlu ada tanda halal ke x...smpi kan abg aku ckp..ko xnak tgk ke kat buah-buahan ni ada tanda halal ke x..uwaaa..perli laa tu..hmm..ape2 pon kite kne berhati2 okehh... kalo rasa sangsi..baik xyah minum..ye dak?? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.