j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

BeLi bArAnG BabY pArT 1~

pas makan2 tadi...kami gi tgk brg2 baby..satu habuk pon xbeli lagi..hihihi..kawan aku dah siap beli sumer dah...yer laa..ada org cakap masuk 7 bulan baru start beli brg2 baby ni..skg aku preggy dlm 6 bulan lebih.. hmm..nak beli ape pon xtau..first time nak shopping barang bby...hahaha..aku n hubby plak duk pening..nak beli ape dlu ekk..wakakakaka..haa..tau pon mcm mana nak jadi ayah n ibu nih...tapi rasa happy sgt2..xsabar nak jumpa permata hati kammi ni =) aku plak lupa nak bawa list brg2 baby..tgk ada 1 pasangan duk cari brg2 baby..siap bawa list...hmm..xper laa bang..nnt kita dtg lagi...beli je laa dlu ape yg nak beli..hehe..last2 aku beli blanket, barut, tikar getah, topi dan teat brush..tu jer..huahuahuahua...tapi mak aii..sumer2 tu RM63..hah ngkoo..baru tahu brg2 baby ni mahal..tu baru je beli bape2 item...kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.