j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

iSu sEmAsA: dEnDAm lELaKI GiLA bAyAnG...

Kosmo

KOTA TINGGI – Perasaan cemburu yang meluap-luap seorang lelaki terhadap seorang wanita yang dikatakan keluar dengan lelaki lain sampai ke kemuncaknya apabila dia bertindak menikam mangsa bertubi tubi dengan sebilah pisau dan menyimbah tubuhnya dengan cuka getah kelmarin.

Kejadian pukul 9.15 pagi itu berlaku di rumah mangsa di Kampung Baru Sungai Redan di sini.

Ekoran itu, Nur Ain Ashikin Jemedi, 17, koma apabila badannya melecur hampir 70 peratus akibat terkena cuka tersebut manakala beberapa bahagian tubuhnya termasuk di kiri dan kanan punggung, belakang badan, kedua-dua belah tangan dan paha ditikam sebanyak 19 kali.

Mangsa kini sedang bertarung nyawa di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultan Ismail Johor Bahru.

Perbuatan itu didakwa dilakukan oleh anak angkat keluarga mangsa berusia 42 tahun yang dikatakan tidak dapat menerima hakikat bahawa cintanya ditolak selain cemburu.

Sumber : Kosmo

**hmm..aku xtau laa ape nak jadi skg ni..mcm2 berlaku..mohon Allah swt lindungi kita semua daripada kejadian2 yang xbaik ni...amiin..


2 comments:

~wani~ 19 December 2010 at 19:10  

dikhabarkan remaja 17 tahun ni berada dalam keadaan stabil di ICU. Sama2 kita mendoakan kesejahteraan untuk nya.

sue 19 December 2010 at 21:27  

Tak tau la apa nak jd skrg ni. kekejaman berada dimana2 sj. Nyawa dah tak bernilai lg..Dunia akhir zaman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Kolestrol Menurun - Kolestrol akak ni menurun lepas consume Omega Guard dan Lecithin. Alhamdulillah “Lepas makan je akak amalkan telan Omega dan Lecithin. Alhamdulillah bacaan...
    3 weeks ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.