j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

LeLaKI lEmBuT~

Hyee...=) tetiba je nak tulis pasal lelaki lembut ni..huhuhu...sebenarnye lelaki lembut ni ada baik dan buruknya...ada sesetengah laki lembut..dari segi kelakuan je lembut..tapi pakaian xmenyerupai perempuan..aku paling xsuka kalo tgk laki pakai mcm pompuan dan pompuan plak pakai cam laki..ish..meluat btol..rasa mcm nak dush..dush jerr...hihihi... Ada sesetengah laki lembut ni aku respect..dorang ni pandai wat keje..teliti..mcm make up, fesyen2..ramai laki lembut yang berjaya.. mgkin dia dah dilahirkan mcm tu..tapi hati dia baik..=) ada org ckp laki lembut ni kalo ckp..mulut laser..hohoho..aku xpasti laa..tapi aku rasa ye jgk..kekeke..sbb ada beberapa org laki lembut yg aku kenal..mmg laser..tapi kalo time dorang nak marah je laa..honestly..yg aku kenal laki lembut ni suma baik2.. yg xbaiknya aku rasa..kalo dorang ni xnak cuba jadi lelaki..maksudnya berpakaian menyerupai wanita..

Untuk renungan bersama...

Daripada Ibn Abbas r.a. katanya, Rasulullah SAW melaknat lelaki yang berkelakuan seperti perempuan dan perempuan yang berkelakuan seperti lelaki, dan kata baginda lagi halau mereka dari rumahmu. (Sahih Bukhari)

Diriwayatkan oleh Abu Hurairah r.a. katanya, Rasulullah SAW melaknat lelaki yang berpakaian seperti perempuan dan wanita yang berpakaian seperti lelaki. (Hadis riwayat Abu Daud)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.