j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

MAHA 2010~

Salam...
Kebetulan aku ada kat KL..teringin nak gi MAHA 2010..time tu aku on da way nak balik Melaka..lalu jalan yang sama..MAHA ni wat kat MARDI, Serdang...nak masuk kena bayar RM 3 untuk 1 kete...hmm..kayoo ler ..aku tgk byk giler kete..berdesup-desup yg masuk ekspo MAHA ni...luas kawasan MARDI ni...kal nak tawaf 1 ekspo MAHA ni mmg xlarat den..sbb apo..punye laa besar ekspo ni smpi bus pon ada disediakan...aku pi tempat yang mana kaki ku ni mampu berjalan jer...time tu mama n adik2 pon ada..bawa jln2 cuti sekolah ni...hmm..yg aku paling sukerr..tgk byk buah-buahan..mcm2 ada..buah delima, mangga (mcm2 jenis mangga), nangka..mcm2 lgi laa..aku nak beli buah delima jee sbb buah ni mahal kalo kat supermarket..sebiji RM 5...mahal kan...kalo kat MAHA ni dorang jual 4 biji RM 10 je..tapi nenek aku ckp..kalo kat kelantan lagi murah..ohohoho..hanye RM 5 utk 4 biji..hmmm... ingat nak makan kat gerai2 kat MAHA ni..tapi punyer laa ramai org..smpi perut pon trus rasa kenyang..hakhakhak...kami beli air jee..=) Adik Ariff sempat bergambar ngan nangka yg lebih berat darinya..hehe 48kg...

Nangka ni lagi berat dari sayaaa...

On da way jalan pi tempat kete nak balik..ternampak my cousin baru smpi..huhu..xsempat nak jln2 ngan dorang sbb kami da nak balik..cuaca pon panas..xkuasa i nak lama2 kat situ...=P..Then kami pi umah cik dah kat nilai..saje jln2...kat umah cik dah..baru kami menjamu selera..hehe...time kat sana, my hubby lawan catur  ngan cik nan...hahaha..cian my hubby xleh jadi champion sbb lawan ngan raja catur...hikhikhik..xpe syg..nnt cuba lagi okay..hehe.. Tetiba mek (nenek) nak join kitaorg gi Melaka...yahoo..jom2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.