j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

gI mElaKa MaLL..bELi bArAnG bAbY lAgi PaRt 2~

Salam =)..

Tadi memula nak gi Jusco..pastu xjadi..hubby nak gi Melaka Mall plak..hmm..ok lah..rasanya Melaka Mall xramai kot..maybe ramai yg tertumpu kat bandar...huhu..time on da way..tetiba nmpak burung byk..amik gambo...tetiba gile gambo..hahaha..smpi hubby ckp nnt anak kita ikot mak dia..asyik nak amik gambo je..hihihi...

gambar burung yang sempat diambil..hehe..banyak tadi burung..ni je yang sempat amik sbb amik dari dalam keta..hahaha...nampak awan gelap je..tapi cuaca cerah sbnrnye..

Ni jalan nak kuar dari umah ku..pokok ni cantik dan besar..byk pokok area sni yang besar camni..rasanye pokok ni dah lama ada kat sni..myb dah berpuluh2 tahun kot...

Ingatkan kat Melaka Mall kurang laa org...upenye sama je..hahaha...tapi alhamdulillah..kami cepat dapat parking..hehehe..tetiba je pak guard tu suh kami parking kat satu tempat tu...=).. syukur alhamdulillah..xyah duk tercari2 parking lg...=) Smpi2 je..tetiba hubby gi tgk kat tempat wayang...tgk cite ape yg best...hmm..cam xbest jer..Tron best ke?? member ckp cite Tron xbest..so, aku pon terpengaruh lerr..ckp ngan hubby xbest citer nih..muahahaha...so,hubby pon ckp..next time laa tgk wayang...hahahaha...pastu kami pon ke tujuan sebenar..nak cari brg2 baby...so, kami beli laa ape yang rasa nak beli dlu..antaranya mitten & booties, towel, wet tissues, baby bath, powder, losyen, shampoo dan baby oil..tu jer...nnt kuar lagi gi beli...hehehe...sumer2 tu digenapkan yang sen2.. jadi RM57..saje je wat harga ni..nnt senang nak rujuk =)

Ni laa barang2 baby...nnt banyak lagi nak kne beli...=).. hai si kecil..ibu dan ayah dah beli ni ape yang patut..nnt ada lagi akan menyusul tau..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.