j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

RaDiX fRieD cHicKeN (RFC)

salam =)..
Tadi..time duk sayu2, sedih2...uhukkk..hubby baru balik sembahyang Jumaat..ajak kuar gi makan...sbb aku xmasak ari ni..xda mood...cian hubbyku ini...pastu tanya aku lak nak gi makan mana ni?? hmm..dlm kepala otak aku ni nak gi makan RFC..muahahaha...nak makan Chicken Chop..slurppp..da lama aku xmakan chicken chop..hihihi..ngidam plakk...hubby ku ckp..ok laa kita gi sana..yippiiii =)...

Fresh - Organic - halal

Kalo kat Melaka...gi kat Mydin Air Keroh yee kwn2..kat situ ada RFC =).... Tetiba Chicken Chop xda plakk..hmmm =( kempunan laa aku nak makan chicken chop..tapi xper laa...tgk2 menu yang ada kat situ..teringin nak makan burger plak..nak tgk menu?? wokeyy...


Ni lah antara menu nya..

Ada banyak lagi menu..ni je laa aku amik sbb aku n hubby order menu ni jer..hehe.. Aku order Spicy Burger delight C n hubby plak Chicken Delight A... yg hubby aku punyer..mak aii..besar giler ayam dierr..muahaha..ada 2 ketul..hubby pon xlarat nak abis kan..aku laa yg makan byk..kuikuikui... Lupa aku nak amik gambar Chicken Delight A yang hubby makan..xsempat sbb dah ngap dlu..muahaha..sempat amik burger je..tu pon dah makan skit...



Ni laa burger yang aku order tu...boleh tahan laa sedapnya..=) Kalo ada yang belum pekena RFC ni..cepat2 laa gi..yang penting..makanannya fresh, organic dan halal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.