j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

bAntaL bUsuK kU =P ~

huahuahua....dengan ini aku memperkenalkan bantal busuk ku..ceh..mcm bangga jee...


muahahaha...setiap org ada perangai yang pelik2 kan...xtau laa nape aku syg sgt kat bantal bucuk ku ni...kalo xda bantal ni..rasa xbest jaa tidoq...sbb bantal ni sejuk..aku suka..lagi lama xbasuh..lagi aku suka..hihihi.. sanggup aku tukar bantal ngn hubby kalo dia tersilap peluk bantal busuk aku nih...aku beli bantal ni masa belajar kat U dlu..beli ngan mmbr2 yg lain...sumer beli bantal ni..kaler je lain2...dah dkt 6 thn da rasanye bantal ni duk ngan aku...tapi aku basuh xsmpi 6 kali..muahahaha...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.