j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

PiZzA TiMe~

Salam =)...
Cian my lovely hubby..tetiba jee aku rasa nak makan pizza..apa2 pon thanks sgt2 syg...ni baby nak makan sbnarnyee...hikhikhik (baby jgk yg kne =P)...teringin nak makan cheesy lava pizza..hmm best.. bosan2 smbil duk menunggu pizza..sempat lagi posing2..hehe

muka kelaparan menunggu pizza..hikhikhik

Aku makan boleh tahan ler..byk jgk rasanyee..my hubby cam biasa..mkn dgn cepat..hahaha...aku lak makan lambat2...=P kami order minum oren ribena..tetiba abis plak..haha..kalakar btol..hmm...waiter tu ckp amik pepsi lerr..time tu ada pepsi jer air yang berkarbornat...my hubby lak xnak pepsi sbb katanyee byk gass sgt..hmm..pening gak waiter tu..hihihi...bikin pening sama diaa..last2 dia ckp nnt saya tanye manager saya jap...tetiba dia ckp, air kopi ada..so, xnak peningkan kepala dia lagi..kami pon setuju lerr..

tgk ape menu2 best yg terbaru..=)

Lepas abis makan..aku ajak my hubby gi stokis melilea...dalam Jusco tu jugak...sbb nak beli susu soya..hmm..best susu tu..suka minum..=) rasa pon sodapppp...hehe...tp my hubby ckp biasa jerr..=P.. sebenarnye banyak khasiat susu soya ni..antaranye:
**mengandungi protein tumbuhan yang lengkap
**Vitamin B komplek serta D memberikan tenaga
**Kalsium dan besi membantu pertubuhan tulang dan gigi anak-anak
**Lesetin membantu menyihatkan otak
dan banyak lagii~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Lemak Baik - Antara banyak-banyak lemak, lemak apa yang sihat dan diperlukan oleh badan kita? Lemak ni ada lemak jahat dan lemak baik tau!Lemak baik tu adalah asid l...
    2 weeks ago

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.