j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

TRON & fEstiVaL pRotOn~

Last2 aku n hubby gi jgk tgk citer TRON ni kat MBO Melaka Mall...hahaha...tapi ada citer disebalik nak tgk citer nih...wayang kul 9.45 mlm..tunggu punyer tunggu..wayang xkuar2 pon..aik, naper nih? ada sorang pakcik india nih gi la lapor kat petugas...alih2 dorang ckp..dik, boleh tak tgk wayang pukul 10.45 sbb filem terputus...huhhh..naper xcakap awal2..ish..geram lak aku..hangin..huahuahua...pastu hubby ckp..nak amik duit balik...tapi dorang ckp nak amik duit ssh skit...tapi dia akan cop tiket utk tgk bila2 masa yg kami mauu..tapi dlm minggun ni jee...pikir punyer pikir..hubby ckp..xper laa..kita tgk kul 10.45 jap lagi..sbb kalo nak tunggu tgk minggu ni..xtau bile..alang2 ari tu free..hubby lak xkeje esoknye..ape lagi..tgk jer lah...TRON Oh TRON...


Pastu..kami gi lepak2 kat tingkat bawah...tgk2 pentas..hahaha..pastu aku ternampak plak ada pengukur timbang n ketinggian..ape lagi..aku nak timbang je..sbb ari tu aku timbang kat klinik..berat aku 43 Kg je..rasa cam penimbang kat klinik tu rosak agaknyee..mcm xlogik...da laa aku pregnant..xkan berat 43 je..sbb sblm ni berat aku 48kg...keputusannye...

Ni berat n ketinggian ku...hehehe...

Ni plak...hubby nyer berat n ketinggian...

Ok laa kan berat aku 53Kg..kan pregnant..hehehehe...alasan pregnant..kuikuikui...hubby lak kne turunkan berat badan skit tau...hahaha..da berat tuu...at least kne 75 Kg ke..ok laa tu..muahahaha...

Okehhh...da tau tinggi n berat..kami gi kat Festival Proton lak...


time tu Jay Jay tgh wat persembahan..aku n hubby plak duk belakang pentas...lepas Jay Jay..turn Amy Search plak..dgr je Amy Search...aku ajak hubby gi kat depan..nak tgk Amy...bukan pe..aku suka ngn lagu2 Amy...time tu plak..nyanyi lagu Isabella..huhhh..lagi layann..hehhe..aku minat lagu tu...kalo penyanyi lain nyanyi lagu Isabella..xsama cam Amy nyanyi..Amy nyer aura lain laa..hehehhe...nak amik gambar Amy nyanyi..tapi aku jauh sgt..time tu kamera hanset je ader..muahahhaa...gmbr xcantik..da laa time tu malam kan...Pastu gi tgk2 pameran kete proton..mcm2 ada..

Ni Proton Jebat..mcm askar lak aku..berdiri tegak..haha.. Smart kan design kete nih..i loikeee..=)

 Tgk jam dah nak pukul 10.45...so aku n hubby gi naik tingkat atas balik...nk tgk wayang..rupanyer best gak citer Tron nih..naper mmbr aku ckp xbest..hehe..cuma dia nyer imagination tuh..mmg tinggi giler...Citer ni mengisahkan sorang anak n bapa...Bapak dia Flynn ni cipta Tron tu..sejenis permainan dan akhirnya Flynn terperangkap dalam permainan ciptaan dia sendiri..iaitu The Grid..malas plak nak citerr..huhu..tapi yang aku xpuas ati...last skali bapak dia xkuar2 jugak dari permainan tu..anak dia je berjaya kuar...part akhir tu sedih skit...huhuhu...Abis je citer Tron..kami trus balik umah.. dekat kul 1.15 pg br smpi umah..hehhe..time anak dara xleh wat mcm nih..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

Blog Archive

wanipc. Powered by Blogger.