j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Siakap tiga rasa..

Salam =)

Nak share menu siakap 3 rasa nih..hehehe..hubby beli ikan ngan mmber dia...katanya nak makan siakap 3 rasa...aku plak xpenah masak ikan 3 rasa, tapi xperlu risau..menu banyak..ekau google je yea adik2..hehehe..google punyer google, terjumpa kat blog aznanie ni...TQ yea =) tapi aku wat xmacam rupa dia wat laa..akunyer terlebih nanas..hehe..pastu ada jgk bahan yg xmasukkan..buat ikot bahan mana ada je..janji ada jgk la 3 rasa  rasa tuh..kihkihkih...


Ini la rupa siakap 3 rasa aku tu..hehe..xtau la sedap ke x..meh la raso..hihihi...tapi hubby cakap ok dah nih..=) nak amik ati la tuu...tapi xper laa..janji bole ditelan ;)

1 comments:

ibh_sue 24 March 2012 at 21:09  

Aslmkm. .
Betul2 buat terliur ja. Sue ni dah la penggemar ikan. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.