j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Mentor 6

Salam...

Sebelum tu nak gelak dlu bleh??..muahahaha...hmm..bila tgk mentor ni, mcm2 ragam org ada...masa audition Adam tuh..hahaha..dance mcm bomoh..xtahan...anak buah aku sampai try buat..dia ckp ssh jgk nak dance camtuh..lawak2...

Tapi aku nak puji sorang yg datang audition untuk Ramlah Ram..yg jual nasi lemak tu...sedap sgt lagu dia..pandai dia wat lirik kan...aku rasa dia mmg berbakat dlm mencipta lagu..

2 comments:

Anonymous 22 March 2012 at 14:46  

yer..betul sya pon suka mcm nk dengar hbis lagu dia..saya cuba cr video uji bakat dian nga ramlah ram tapi xjmpa....

Anonymous 22 March 2012 at 14:48  

betul ....sedap lagu dia...mcm nk dengar lagi...mna video dia yer...sya cb cr xjumpa....erm :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.