j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Android tu apa? ketinggalan zaman lorr...huahuahua

Salam =)

hmm...kalo dlu masa study, bole dikatakan mengikuti perkembangan teknologi jgk laa..skg ni cuba jgk mengikuti..tapi da xterikut da gamaknye...usia pon da makin bertambah..hehe..tapi cuba jgk la kann...

Android tu sejenis operating system (OS) yer kawan2..dalam bahasa melayunya adalah sistem pengoperasian..os ni adalah open source..kalo da kata open source ni, maksudnya free la kan...dan sapa2 pon bole gunakannya tanpa ada lesen..patot la banyak tepon skg ni guna android..owhh..cam tu...kehkehkeh...

Android dibangunkan oleh google....dilengkapi dengan ciri2 google terutamanya carian dan peta..bermakna, mudahla nak cari maklumat di laman web dengan guna telefon, sama macam komputer..boleh jgk akses perkhidmatan google yg lain seperti Gmail, google earth, youtube dengan telefon android...

Tu je la dlu info pasal android meroid nih..hehe..papaii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.