j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Happy one years old...

Salam =)

aii..xabis2 lagi hepi one years old..hehe..ari ni da 14hb..besday Zafran kan 10hb...alaa, saje je ni..nak cakap pasal perkembangan anak teruna saya tu..hehe..

skg ni zafran da bleh berdiri tanpa bantuan org lain...lama jgk dia berdiri, tapi blum berani lagi nak melangkah..

Zafran da pandai ajuk apa orang lain cakap..apa yg aku surprise sgt masa dlm flight dari kb ke kl, Zafran bole panggil orang sebelah aku tu dengan panggilan 'kakak'..tapi dlm bahasa baby laa..'tatak'..hehe..anak ibu da pandai...

yang kelakar sgt, Zafran bleh plak berjalan guna lutut..muahahha..xpernah aku tgk bby jalan guna lutut..kak ipar aku pon cakap cam tu...mungkin nak jalan sgt2..hope Zafran cepat jalan..

suka tepuk2 tangan...bila ada benda yang mengembirakan ati dia, mula la tepuk2..

Kadang2 Zafran bangun tido terus senyum dan kadang2 nangis..mungkin cari ibunya...hehe..biasa laa ibu kan busy woman..hihihi

bila ibu nak basuh pinggan je, mula la Zafran nak dukung..xkasi ibu wat keje ek?? sama la bila ibu nak sapu lantai...so, ibu wat suma keje tu masa Zafran tido je..
Zafran wif his cousin...wardatul jannah

Nak kuar tapi xbleh...huhu

Main keteapi dalam umah...

dak comot..hihi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.