j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Peminat Ustaz Azhar Idrus...

Assalamualaikum wbt...

Sape peminat ustaz azhar??hehe..aku adalah salah sorangnyee...ustaz azhar spoting..sumer soalan yg korang tanya..mesti ustaz azhar jawab kan...xkira soalan mcm mana skali pon..aku suka cara ustaz azhar jawab soalan2 tu...cepat melekat kat kpala otak la senang citer..dgn penggunaan bahasa2 dan pengolahan ayatnya..napok???

My big bro mmg mengikuti setiap ceramah2 ustaz azhar ni..xcukup ngan cd2..dia mesti pergi dengar ceramah secara live..datang awal2 untuk pastikan dapat duk depan skali...hehe...pas abis ceramah, mesti cari peluang nak duk minum2 ngan ustaz azhar... skrg da pandai tiru cara ustaz azhar bg ceramah..masa gi dengar ceramah kat Shah Alam..sambut tahun baru..dekat 70 ribu orang datang..my big bro pon mmg xsangka sampai ramai mcm tu skali..dia mcm biasa la dtg awal dan duk depan..masa nak balik baru perasan, ramai org yg dtg...sehinggakan masa nak balik, ada orang nak bergambar dengan my big bro..dorang ingatkan anak sedara ustaz azhar..kelakar kan??hahaha...apa lagi, kembang la dia..kihkihkih...

Adik2 yg lain pon minat jgk..dorang kalo berkumpul, big bro jadi ustaz azhar, yg lain2 jadi pendengar..muahahaha...NAMPOK??? ayat ni la yg slalu dorang duk ulang.. untung jgk dorang minat ustaz azhar dari duk minat kot lain kan..hehe..at least byk jgk la ilmu bermanfaaat yg boleh dipelajari..yg aku paling surprise, my big bro skg da berubah, dia da rajin solat kat masjid atau surau2..kalo dlu, bukan main ssh lagi nak gi solat berjemaah kat masjid...alhamdulillah dengan taufiq dan hidayah yg diberikan...semoga berterusan dan kekal...amin..











1 comments:

yusnizal yusof 27 June 2012 at 09:06  

alhamdulillah............samalah kita, rasa sudah lama kita tersesat.............tapi apabila uai beri paku buah keras baru kita sedar diri........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.