j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Lari umah..

Sejak akhir2 ni, byk plak kes kehilangan remaja....remaja hilang kena culik ke? keee saje nak hilangkan diri..huhu..dorang ni xpikir ke??? macam mana perasaan mak ayah, apa akan jadi kalo lari dari umah...pikir la panjang sikit dik oiii....tak kan la nak suh mak ayah korang gi stesen tv..siar gambar korang (glamor gitu satu mesia tgk)...sanggup ke tgk mak ayah menitiskan air mata, merayu suh anak pulang ke pangkuan...seluruh rakyat malaysia tgk tau...jaga la skit maruah mak ayah kita...dari kecik mak ayah jaga..sampai la besar panjang...xkan sbb terkecik ati da nak lari umah...bape lama korang tinggal ngan mak ayah korang...sbb pakwe yg kenal baru bape hari, bulan...sanggup nak lari ikot kekasih ati...belum terjamin lagi tau i cakap you...

Jangan ikot nafsu je yea adik2 ku sayamm...boyfriend leh bagi apa? keseronokan tu sementara je adik2...nnt lagi byk jln cerita yg nak ditempoh...yg paling penting, adik2 kena dekatkan diri pada pencipta..sape pencipta tu?? jawapannya 'ALLAH SWT'..pandai pon...mengadulah padaNYA, berserahlah padaNYA...hanya ALLAH yang maha mengetahui apa yg terbaik buat kita...Insya'allah hati kita pon akan lebih tenang jika kita sentiasaaaa mengingatiNYA...

Yang sebenarnya, aakakk pon penah jgk nak lari dari umah masa muda2 dlu..ahakkkss...sbb ape?? terkecik ati ngan arwah ayah akkakk...huhuhu...tapi bila pikir2 balik, wat ape nak lari bagai...baik kurungkan diri dalam bilik je...huhu...ye la, kalo lari umah kang..mcm2 plak cerita jadi...akkakk xmakan, xminum...haha...sanggup berlapar..kihkihkih..terok betoikan...last2, arwah ayah ketuk pintu ajak kuar makan..memula tu jual mahal...tapi arwah ayah akkakk ni garang orgnya, so xberani nak bantah...join je laa..hihihi..kat restoran tu i dilayan bagai puteri you..selonokkk...kihkihkih...adik badik yg lain jeles tau...nasib badan la kan...nak order makanan ape, sumer tanya i..sbb org special katakan..jadi VVIP jap...itu je la al-kisahnya...

Xyah la lari dari umah..walau macam mana skali pon...mak ayah la org yg membesarkan kita, bagi kasih sayang...nnt korang da jadi besar mcm akakkk ni..da ada anak bagai..korang tau laa mcm mana kasih sayang mak ayah terhadap anaknya...peaceee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.