j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Nutella...halal ke haram??

Assalamualaikum wbt...

Aku memang teruja bila makan roti letak nutella ni..tapi bila da kawin nih, hubby xkasi beli nutella tu sbb dia cakap xda logo halal from malaysia..so,dia was2 laa...da lama xmakan nutella ni..rasa kempunan plak..huhuhu...

oh nutella..mengapa ko sungguh lazat..hihihi..ngoks kan....


Melalui apa yg aku google..ada yg cakap haram, ada yg cakap halal...so, kalo aku da was2...xble la makan kan...kalo aku yakin halal..dapat la aku ngapppp..=(

4 comments:

nik rosmawati 31 March 2012 at 14:00  

byk makanan dah tak halal kan.susah la mcm ni.

~wani~ 31 March 2012 at 21:47  

a'ahh..nak makan pon was2..

Anonymous 8 November 2012 at 09:40  

http://www.nutella.com.au/products/ nutella halal. =)

Hatoru Bisco 28 November 2012 at 18:04  

hai, saya follow sini :D #75

jemput ke blog saya :D
http:hatorubisco.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.