j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

RaWaTan aKaR gIGi ~

Salam..
huhh..lastly aku gagahkan jgk diri ni utk menyerah ke doc gigi...aku ni jenis yg takot jmpe doc gigi..dari dlu lagi..wawawa... hubby call member dia ty klinik gigi mana yg ok..then member dia cakap klinik yeow kat melaka raya... ptg smlm aku gi ngn hubby n zafran..klinik ni baru lagi buka..brg2 dlm klinik tu pon sumer baru2..doc pon muda lagi..masa aku gi tu ada sorang patient je..pastu baru turn aku...

Smpi je turn aku, aku ckp nak tampal gigi berlubang..pastu doc tu cek..dia ckp gigi aku da mati..dalam ati aku..kne cabutkah?? aku xmo cabut..sakitt..uwaaaa...tp doc tu cakap xyah cabut..dia suh aku wat rawatan akar...ape tu rawatan akar??huhu..apa yg aku paham doc tu cakap, rawatan akar dilakukan apabila gigi sudah mati iaitu lubang terlalu dalam yg mana melibatkan saraf gigi...kos untuk rawatan akar RM450..mahal tu... aku ckp kne ty husband dlu..then hubby ckp ok..wat jer..wat sementara ni doc hanya wat tampalan sementara..lagi 2 minggu kene jumpa doc untuk wat rawatan akar tu...best klinik ni..doc pon ok..aku wat cuci gigi gak..xsakit pon..pandai dia wat..soft jer..aku da mula xtakot gi klinik gigi..muahahha...sempat gak kami posing di klinik ni...hehehe

comey je anak ibu posing :) hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.