j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

kE aLamaNdA ~

Salam...

tiga hari lepas..kami gi umah my bro yie kat Sungai besi..first time gi umah baru dia..bawa mama skali..mama tido umah aku satu malam jer..esk tu da nak gi KL..tido umah bro yie 1 malam,,esok tu xtau nak pi mana..aku cadangkan kat my hubby gi Alamanda..hehe..bleh jumpe my pren..

kat alamanda aku jumpe yon, sal dan kawan dorang..ada gak ajak mala dan groh..tapi masing2 ada keje...kami makan kat RASA..food court alamanda..lama da x gi sana..sal sempat gak bergambar ngan Zafran..

Zafran wif aunty Sal

Masa ni Zafran steady jer..pastu merengek-rengek..nak tido agaknye..last2 tertido atas riba ayahnya..hehe..ibu lak best jer borak ngan kawan2..hihihi...bila lagi ibu nak dpt peluang mcm ni kan..ayah kena paham larr..muahahaha...

Pas makan2 kitorg pun menuju ke destinasi masing2...dalam perjalanan ternampak busha utk bby..ape lg..beli satu jer..hehe..then,aku ke bilik bby sbb nak salin pampers bby..hubby ke surau.. pastu kami menuju ke MPH sbb nak beli flash card utk bby..nnt leh ajar bby.. :)

Destinasi seterusnya nak round2 putrajaya dan nak jumpe mmber2 lain..memandangkan tuan punye umah yg kami nak berteduh tu suh smpi lepas maghrib..xsampai round mana2 pon lagi..abg ismail call suh datang umah terus..huhu...lau x..leh jumpe mala dan groh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Kolestrol Menurun - Kolestrol akak ni menurun lepas consume Omega Guard dan Lecithin. Alhamdulillah “Lepas makan je akak amalkan telan Omega dan Lecithin. Alhamdulillah bacaan...
    3 weeks ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.