j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

bAtIk 3 sErAnGkAi ~

Salam :)
Masa kat kg..mmg aku bercadang nak beli kain batik..ore kelate kato..kain sarung.. sbb aku ni jarang pkai kain batik..so,beli la 3 helai..aku beli kat market pasr mas..murah je kain batik ni..satu RM12 je..tapi tu pon aku minta kurang lg..haha..aku tawar RM10 satu..tapi akak tu xkasi...kalo aku amik 3 dia kasi RM32..ok la tu...asalkan ada diskaun..hehe..tawar-menawar tu kan sunnah :)

ni la kain batik tu..aku pilih color merah, biru n hijau.. :) suka tgk corak cantik2 :)

Ni la dia Muhammad Ariff..adik bongsu aku..hehe..pakai neck tie jumpa kat mana ntah..ni mesti kebas yg abg2 dia punyer..haha..pastu nangis xleh nak buka..lawak2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.