j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Peperiksaan Penguasa Kastam

Assalamualaikum wbt..

Rasanya agak lewat aku post cerita nih....hehe..4 feb ari tu aku ada attend exam kastam kat Hang Tuah World Herittage Hotel di Melaka...ramai jgk yg gi...xsangka ramai macam tu skali..aku ditempatkan di bendahara ballroom...penuh satu dewan tu..mak aiii..ramainye...ada sorang mak cik ni pon amik exam jgk...dia bawa tongkat..aku rasa mak cik ni ada masalah ngan mata dia..sian plak aku tgk..camne nak jawab exam nanti?? ape2 pon harap semua akan lulus dengan cemerlang, gemilang dan terbilang.. Insya'allah...kalo lulus exam ni, kena attend cac selama 2 hari...result exam pada bulan 3 ni...doa2 la aku lulus exam ni dengan jayanya...dikhabarkan hampir 30 ribu calon yang menghadiri exam ni...ramaikan?

1 comments:

Anonymous 16 March 2012 at 19:32  

So cmne.exam? Lulus x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.