j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Jumpa kawan...

Assalamualaikum wbt..

Da bape hari xupdate blog...seminggu lepas aku balik kampung ngan Zafran..ayahnye xbalik sbb ada keje..so, kami berdua je la..sob3 :(..huhu..tapi xper, bulan 4 ni ayah cakap nak balik kg..horayyy..

Seminggu gak kami balik..time balik, Zafran wat hal dalam kapal..huhu..mayb sbb tak cukup tido..satu kapal dengar zafran melalak...ibu lak wat control comel je laa..wakaka...

Kebetulan balik hari tu, sepupu kawin..so, bleh gi kenduri dia sama..dapat gak jumpa ngan sedara mara yang da lama xjumpa...

Datang balik ari tu kawan aku datang amik sbb hubby keje..huhu..busy btol kan..kan..hmm..biasa laa kena keje kuat nak bagi anak bini makan..ye dak?

Kawan aku tu nama manja dia Wa..dari airport, kami ke kedai makan berlauk kat bangi..best sgt kedai tu..banyak giler lauk..pastu murah lak tu..sape2 blom gi lagi, bole la singgah kat kedai tu..berbaloi2..

Pas kenyang, kawan aku sorang lagi call..nama manja dia G-roh..kami jumpa kat Alamanda..da lama sangat xjumpa..hampir 3 tahun rasanya..hehe..anak dia pon da besar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.