j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Kulit gatal-gatal..

Assalamualaikum wbt...

Skg ni Zafran asyik gatal2 je....xbleh tido malam..duk tergaru2...waktu maghrib je mula la duk garu2...sian dia, aku xtau dah nak wat camne...ada solution x? kulit dia merah2..pastu ada biji2 halus...aku da jumpa pakar kulit kat Melaka ni..ubat dia berkesan jgk laa...dua tiga hari pakai da hilang sume bintik2 merah tu..tapi kne continue jer..lau x, bintik2 merah tu ada balik...yang aku risaukan..nak pakai ubat tu sampi bile..smpi abis ke? huhuhu.. aku pon ada gak bagi antibiotik yg klinik kasi...nampak cam ok je..tapi nak abiskan antibiotik satu botol tu..jenuh jgk..sehari dua kali je kasi..skali kasi 1ml je..aku rasa da dekat sebulan penyakit kulit ni....mungkin jgk sbb cuaca skg ni xmenentu...aku pon nak kena pantang jgk..xleh makan seafood, fast food..doc suh aku makan byk bawang utk bg antibiotik pada zafran..sbb Zafran masih bf lagi...harap my lil Zafran cepat sembuh :)

1 comments:

Anonymous 13 March 2012 at 21:52  

kalau ada lagi gatal camtu tenyeh dengan DABUS. Parut pun x de.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.