j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Mainan kegemaran Zafran...

Assalamuaalikum wbt...

Hi, apa kabar?...harap semuanya sihat sejahtera...ari ni nak citer pasal anak bujang i tu..huhu...Zafran ada mainan kegemaran dia sendiri tau...mainan tu mami Eira dia yg kasi..kami xtau nak beli mainan ape kat Zafran..first skali kitaorg beli soft book..supaya Zafran rajin belajar dan cepat pandai nanti...hehe..pastu aku lak beli drum..dia main smpi patah kayu drum tuh..huhu..ganaz tol anak bujang saya ni kan...ahakk... aku rasa da banyak jgk la mainan yg kami beli..tapi ada satu mainan ni, dia excited sgt...bila aku tanye je where is your ****?..terus dia gi cari..cari sampi dalam bilik lak tu...time tu aku kat dapur...pastu jumpa je mainan dia, terus gelek2 mainan dia tu jumpa ibu dia ni...pastu ckap ape ntah duk bebel sorang2..nak cakap dia da jumpa la tu..hehehe..klakar btol..comel je...nak tahu x ape mainan kegemaran Zafran tu???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.