j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Pampers

Assalamualaikum wbt...

Anak korang senang tak pakai pampers?huhu....Zafran skg ni ssh betol nak pakai pampers...siap kena 2 org pakaikan dia pampers..kalo aku sorang..aku pakaikan pampers easypantz tu jer..

Nak bercite pasal pampers ni...stakat ni aku penah pakaikan Zafran drypers, pet2, huggies, maman, heybaby, fitti dan drypers easy pants...

Bagi aku, kalo boleh nak pampers yang murah tapi OK dan berkualiti..stakat ni yang dapat aku kenal pasti dan sesuai ngan Zafran adalah Fitti...murah dan berbaloi2...

drypers bagi aku ok..tapi yang aku xsuka dia punyer pelekat tu...selalu je xboleh pakai..mudah hilang dia nyer gum tuh...pet2 pon ok..tapi harga xberapa nak ok plak..da lama gak guna pet2 nih...sbb mmg berkualiti dan xmudah bocor...skg harga pet2 da mahal..kalo dlu aku beli RM37 tapi skg da RM43 kalo yg size L 68 keping....Huggies aku xberapa prefer sbb selalu bocor...maman pon ok..soft jer..pernah beli ngan pakcik..dan juga xmudah bocor...kalo heybaby mmg murah..pernah belikan utk Zafran tapi xsesuai ngan kulit dia..naik ruam2...pastu da xbeli dah..lagi satu dia nipis skit...skg ni aku guna Fitti...rasa cam ok sgt ngan harga dan kualiti nya..wat pe nak beli mahal2 kalo ada yg lg baik dan sesuai utk babykan,,rasa cam membazir je kalo beli yg mahal tapi kualitinya sama jerr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.