j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

Bowling kat Mahkota Parade

Salam :)

Semalam hubby ajak teman dia main bowling, tempat keje dia ada wat pertandingan...bosan2 duk umah, aku ikot je laa..lagi pon ada gak la member nak sembang nnt..hehe..Zafran lak teruja tgk bola bowling yg warna warni tu...dia lak yg terlebih excited..hahaha...

Aku duk tgk je la..sambil borak2 ngan bini kawan hubby...org kelate jgk..sng skit nak berbahasa..huhu..biasanya kalo dia ikot laki dia, mesti tanya aku ikot ke x..hehe..biasa laa nak ada geng kan...lewat gak balik smlm, dekat kul 12 baru sampi umah..ujan lak lebat, xsabar nak balik umah...duk terbayang katil..syookkknyeeee kalo dapat tido ni..hehehe..xsenonoh kan..ish3..

Sib baik masa kat tempat men bowling tu zafran tido je...sumer org heran, camne zafran dpt tido kat tempat bising2 cam tuh..hahaha...dah letih sgt agaknyee...bagus gak dia tido, senang skit keje ibu dia nih..

Zafran wif Airis dan aunty Ekin.

4 comments:

suziesanji 3 March 2012 at 12:15  

hai wani.. wani ni orang kelantan tapi tinggal kat melaka ke?

salam kenal. Suzie dari tanah merah, kelantan. sekarang kerja kat melaka. hee..

~wani~ 8 March 2012 at 21:49  

hi suzie..a'ahh..wani org pasir mas je..tinggal kat melaka skg ni..salam perkenalan jgk :)

suziesanji 9 March 2012 at 23:56  

owhh.. kerja sini or ikut hubby?

~wani~ 11 March 2012 at 23:34  

wani ikot hubby...da lama xkeje since kawin..hehe..ni baru start nak cari keje balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.