j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

sUsaH hAtI ~

Assalamualaikum wbt...

hmm...mlm ni my hubby keje..badan Zafran lak panas je..td da bagi ubat demam..harap lepas ni ok..anak ibu kan kuat :)

skg ni Zafran tido..sib baik dia xmeragam, xmenangis..dia aktif mcm biasa jer...senyum, gelak je manjang :) cuma kepala dan badan je panas..tu aku letak tisu basah ngan air yg hubby baca doa skit..moga Zafran cepat sembuh tau..ibu risau ni...

Pagi esok hubby gi interview kat KL...dia dapat interview ke SATORP, Arab Saudi..lau ikotkan aku xnak jauh2 ngan hubby, tp memandangkan sume kawan2 dia excited nak pegi, xkan aku xkasi dia gi plak kan...hmm..ssh hati jgk, rasa sedih je lau berjauhan..uwaaaa...tp xpe, kita tgk ape result esk..interview ni, trus tau result dapat atau x...

Esk pas hubby interview, kami trus nak ke KL umah kak balqis (kak ipar)..pastu lusa nak balik kelantan..xsabar rasanye nak balik..hehe..barang2 sume dah senarai, tgl nak packing je..memandangkan aku nak balik kg, blog ni tinggal membisu jer la utk beberapa hari nih ye kengkawan..tata :)

1 comments:

Mommy Ayu 11 October 2011 at 11:49  

ahahha...kontreversi lagi sensai yo! cmni aku nak jemput adik laki mung utk interview vley?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

Bandar Melaka, Melaka, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.