j0m rEgIstEr HeArTbEaT..CLicK --> sIgN uP --> $$$

** j0m k0nGsi LinK k0rAnG dI SinI! =) **

0uR fAmiLy

Usia perkahwinan kami ;)

sElAmaT pEnGanTiN bArU tO eKiN & rUsYdAn ~


Assalamualaikum wbt...

Ni citer ari tu...hehe..kami bertolak ke Pedas pukul 10.45 pagi...sampi sana dalam pukul 11.45 pagi..lebih kuraang sejam jer..mmg plan dari awal lagi nak gi majlis kawin ekin ni..sbb dekat je..lagi satu da lama xjumpa kawan2..rindu plak..hari tu hubby xkeje..so, bleh laa gi majlis ekin..

smpi je sana, nampak wa, yon,anim, kak lid tgh makan2..kami terus gi kat dorang..hehe..pastu nampak mala, nazrin, mis, husband mis..husband miss cakap.."ni yang kawin ari tu kan kat bukit katil"....dia terkejut sbb aku da ada anak..hehe..alhamdulillah rezeki cepat..



Masa makan, zafran ngan makcik2 dia la..aku n hubby bleh enjoy makan..haha..zafran ok jer sbb ada ramai org yg bleh layan dia..hehe...bagus anak ibu...



Pas makan, kami masuk dalam umah..nak tgk pengantin sambil bergambar..hahaha..biasa laa.. itu keje kitaorg...


sambil tunggu pengantin laki datang, kami borak2 kat ruang tamu sambil bergambar lagi..

Dalam kul 2 lebih aku balik..sbb hubby nak jumpa kawan dia plak...enjoy sangat gi kenduri kawin ekin...semoga ekin dan rusydan bahagia selamanya...dan mendapat anak yang comel2 :)

1 comments:

Mommy Ayu 21 September 2011 at 19:39  

Nape gambar mommy xde dalam ni? x aci ni! Mommy seonok tengok ibu wani gembira jumpa kawan2 kita. terasa mommy yg g majlis tu. Bile tengok org kawen, terasa mommy plak baru kawen semalam. Tapi...kalo kawen smlm, cmne anak boleh kuar 2, dah besar plak tu? heheheh...gurau je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bLoG uNcLe

uncle punya blog

Waktu Solat! Jom Menunaikan Solat di Awal Waktu :)

cLOcK

c0uNtEr

free html visitor counters

cLiCk mE

MuHaMMaD zAfRaN

MuHaMMaD zAfRaN

aBouT ME

My photo
pASIR mAS, kELANTAN, Malaysia
Now, staying at Taman Bertam Perdana, Melaka, Malaysia. A 30th years old. wife of Mohd Khuzaifah and work at home. Join Shaklee pada 25 Jun 2012, dari group JUTAWAN (PM Cery), S2U (PM Iffah Anuar), MSE (Master Nadiah). Mom of Zafran & Zara :). You can call me Wani :)

I f0ll0w U, U F0ll0w mE

FolL0wERs

My Other Blog

  • Tonsil Mengecil - Tonsil MengecilBagi nutriferon kat anak baru seminggu. Dah nampak makin kecil. Alhamdulillah. :) *Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?* 1. Mereka yang ...
    1 month ago

PoPuLaR PosTs

wanipc. Powered by Blogger.